De complete catering oplossingVeelzijdige Combinatieautomaat

Werken er minimaal 10 medewerkers binnen jullie bedrijf of zijn jullie een high traffic locatie dan plaatsen wij graag erg voordelig een combinatieautomaat bij jullie op basis van full vending.
Neem contact met ons op en we kijken graag naar een oplossing op maat!

Dit houdt in dat wij de Combinatieautomaat in sommige gevallen zelfs gratis plaatsen en beheren. Wij vullen de automaat bij, zorgen voor de THT-controles, doen het onderhoud en zorgen voor een goede sfeer onder jullie medewerkers omdat ze altijd een verfrissend drankje of lekkere snack kunnen kopen.

Deze automaat is ook erg goed af te stemmen op de gezonde kantine, we combineren dan gezonde producten met een calorie waarde onder de 110 met een paar klassiekers zoals Coca-Cola en een Mars.

De Combinatieautomaat samen met een koffieautomaat is al een complete cateringvoorziening. Op deze manier kan je de medewerkers voorzien van een compleet assortiment energieke producten en lekkere verfrissende- en warme dranken tegen minimale kosten. Bijvoorbeeld de koffie wordt gratis door jullie als bedrijf beschikbaar gesteld en de combinatieautomaat is voor rekening van de medewerkers zelf.

De Combinatieautomaat samen met een koffieautomaat is al een complete cateringvoorziening, welke 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar is voor jullie medewerkers of klanten.

Deze combinatieautomaat is de ideale catering oplossing voor bijvoorbeeld; kantoren, productielocaties, distributiecentra, opleidingscentra, bibliotheken, sportclubs en onbeheerde sportkantines en high traffic locaties.

Wil je graag ook een combinatieautomaatautomaat op jouw werk? Breng ons in contact met de juiste persoon en indien de machine geplaatst mag worden ontvang jij van ons een tray Coca-Cola of Red Bull om samen met jouw collega’s te delen.

https://cancomatic.nl/wp-content/uploads/2020/05/snoepautomaten-640x760.jpg
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Ik wil ook graag een voordelige
combinatieautomaat op het werk

Natuurlijk maken wij het liefst een afspraak om jullie te helpen met de juiste keuze, neem hiervoor via onderstaande button contact met ons op.
Automaat
CancomaticDe leverancier in de regio Twente en Salland
Cancomatic is al jaren een betrouwbare totaalleverancier op het gebied van koffie, thee, frisdrank- en snoepautomaten en bijbehorende producten.
Onze locatiesWaar kun je ons vinden?
locatie Cancomatic
Blijf in contactVolg ons nu ook op onze social media kanalen!
De nieuwste trends, leuke weetjes of nieuws voor in de koffiehoek?