Het traditionele koffie gevoel van thuisFresh Brew koffie

Fresh Brew koffie is gemalen koffie, gemaakt van verse koffiebonen. De smaak en geur beleving van gemalen koffie is vergelijkbaar met verse koffie uit een traditioneel snelfiltersysteem thuis. Fresh Brew koffie is speciaal ontwikkeld voor de professionele koffieautomaten voor op het werk.

Waarom Fresh Brew Koffie op het werk?

Het is belangrijk om een smaak en deurbeleving te hebben bij koffie. Ten opzichte van instant koffie is de beleving van Fresh Brew vele malen hoger. Fresh Brew wordt gemaakt door de beste bonen te malen en lucht dicht te verpakken. Hierdoor garanderen we dat de smaak en geur bewaard blijft, wanneer de Fresh Brew in de automaat gedaan wordt, komen de heerlijke geuren van de Fresh Brew koffie vrij.

Met een Fresh Brew Koffieautomaat zet je in slechts 20 seconden een geurig en smaakvol kopje koffie. De machines zijn zo ontworpen dat door de speciale zetmethode waar onder hoge druk het ideale kopje koffie gezet wordt.

De automaten zijn af te stellen per consumptie en garandeert voor iedereen een persoonlijk kopje koffie. Wij als Cancomatic helpen graag om samen met jullie de juiste machine te kiezen.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
De belangrijkste voor-en nadelen van de Fresh Brew koffiemachine op het werk:

Wat is jullie ideale
koffiemachine?

Om de juiste keuze te maken voor jullie koffiemachine op het werk, hieronder in 1 oogopslag de belangrijkste indicatoren voor Fresh Brew koffiemachines.

Snelheid per kopje koffie

Fresh Brew koffiemachines zetten snel een kopje koffie, al vanaf 20 seconden geniet je van een smaakvolle kop koffie of andere koffie specialiteit.

Variatie mogelijkheden van de machine

De Fresh Brew koffiemachine heeft veel variatie mogelijkheden van 'gewone' filterkoffie, Wiener Melange tot chocomelk en kan uitgebreid worden met diverse toppings

Schoonmaak & onderhoud

Een Fresh Brew Koffiemachine vergt net als bij een bonenmachine dagelijks schoonmaak, tevens heeft deze machine een hogere onderhoudsinterval dan een instant koffiemachine.

Smaak & geurbeleving van de koffie

Fresh Brew Koffie op het werk geeft het gevoel van de traditionele filterkoffie van thuis. Het smaakt en ruikt heerlijk! Tevens heeft de koffie een mooie schuimkraag.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Nu al een FreshBrew koffieautomaat?

€ 55,-*
per maand

*meer informatie over deze vanaf prijs?
De vanaf prijzen van onze automaten zijn gebaseerd op de verkoopprijs gedeeld door een huurtermijn van 60 maanden. Bij deze prijs zit service, onderhoud en het verhelpen van storingen inbegrepen. We verwachten dan wel dat jullie ook de ingrediënten bij ons inkopen. Wil je extra opties, een andere termijn of liever de machine zelf kopen dat kan natuurlijk ook!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oplossing op maat.
https://cancomatic.nl/wp-content/uploads/2020/05/freshbrew-640x576.png
CancomaticDe leverancier in de regio Twente en Salland
Cancomatic is al jaren een betrouwbare totaalleverancier op het gebied van koffie, thee, frisdrank- en snoepautomaten en bijbehorende producten.
Onze locatiesWaar kun je ons vinden?
locatie Cancomatic
Blijf in contactVolg ons nu ook op onze social media kanalen!
De nieuwste trends, leuke weetjes of nieuws voor in de koffiehoek?