De ideale koffie oplossing voor zo nu en dan een kopje koffiekoffie capsules

Heb je een vergaderruimte, kantoor of hotelkamer waar zo nu en dan een goede kop koffie gedronken wordt dan is een capsule koffieautomaat ideaal.
De machines verbruiken weinig stroom, onderhoud en schoonmaak en zorgen door hun techniek met cups of pads toch voor heerlijke koffie.

Iedereen kent wel de Nespresso, Senseo of Dolce Gusto koffie machines. Wij als cancomatic bieden ook dit gemak van koffie doormiddel van het gebruik van een pad of cup. Door onze expertise kunnen we adviseren welk soort machine voor jullie situatie het beste is en dit combineren met de smaak welke jullie graag willen.

De machines zijn ideaal voor ruimtes waar zo nu en dan een kop koffie gedronken wordt, doordat de koffie verpakt zit in een capsule blijft deze lang vers. Wanneer de koffie gezet wordt komt de heerlijke geur en smaak vrij. Heerlijk voor espresso of een cafe lungo, voor meer variatie qua koffie hebben wij ook voldoende oplossingen.

https://cancomatic.nl/wp-content/uploads/2020/04/Capsule-koffie-achtergrond-2-640x764.jpg
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
De belangrijkste voor-en nadelen van de capsule koffiemachine

Wat is jullie ideale
koffiemachine?

Om de juiste keuze te maken voor jullie koffiemachine op het werk, hieronder in 1 oogopslag de belangrijkste indicatoren voor capsule koffiemachines.

Snelheid per kopje koffie

Als de machine eenmaal warm is, kan deze in ongeveer 17 seconden een goede kop koffie zetten.

Variatie mogelijkheden van de machine

De machines hebben minder variatie dan onze overige machines, echter met gebruik van accessoires zijn er meer mogelijkheden.

Schoonmaak & onderhoud

Qua schoonmaak en onderhoud zijn dit erg makkelijke machines, de cups legen en 1 x per half jaar ontkalken moet voldoende zijn voor jaren zorgeloos genieten van goede koffie.

Smaak & geurbeleving van de koffie

Doordat de koffie in een capsule bewaard wordt, behoud deze zijn smaak en geur. De beleving qua zetten is echter wel minder dan van een volautomaat.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Nieuwsgierig naar de koffiemachines?

Ga nu naar onze
webshop

Natuurlijk maken wij het liefst een afspraak om jullie te helpen met de juiste keuze. Maar aangezien we weten dat jullie je alvast oriƫnteren op de mogelijkheden en prijzen hebben wij een webshop.
Koffie webshop
CancomaticDe leverancier in de regio Twente en Salland
Cancomatic is al jaren een betrouwbare totaalleverancier op het gebied van koffie, thee, frisdrank- en snoepautomaten en bijbehorende producten.
Onze locatiesWaar kun je ons vinden?
locatie Cancomatic
Blijf in contactVolg ons nu ook op onze social media kanalen!
De nieuwste trends, leuke weetjes of nieuws voor in de koffiehoek?