De lekkerste energieboost!Gratis snoepautomaat

Werken er meer dan 40 medewerkers binnen jullie bedrijf dan plaatsen wij vaak al gratis een snoepautomaat bij jullie op basis van full vending. Voor bedrijven met minder dan 40 medewerkers neem ook contact met ons op en we kijken graag naar een oplossing op maat!

Dit houdt in dat wij de snoepautomaat voor jullie gratis plaatsen en beheren. Wij vullen de automaat bij, zorgen voor de THT-controles, doen het onderhoud en zorgen voor een goede sfeer onder jullie medewerkers omdat ze altijd wat lekkers kunnen kopen. Werken er bij jullie minder dan 40 medewerkers en wil je ook graag een automaat? Dan maken we graag een afspraak om een oplossing op maat voor jullie te bieden.

De snoepautomaat is ideaal in combinatie met bijvoorbeeld een frisdrankautomaat en een koffiemachine, zodoende kan je de medewerkers voorzien van een compleet assortiment energieke producten tegen minimale kosten. Bijvoorbeeld de koffie wordt gratis door jullie als bedrijf beschikbaar gesteld en de snoepautomaat en frisdrankautomaat is voor rekening van de medewerkers zelf.

In de snoepautomaat kan een grote variatie aan producten; Mars, Snickers, Dorito’s, gevulde koeken, B’tween bars, Haribo en nog veel meer voor de lekkere trek op het werk.

Dit is de ideale catering oplossing voor bijvoorbeeld; kantoren, productielocaties, distributiecentra, opleidingscentra, bibliotheken, sportclubs en onbeheerde sportkantines.

Wil je graag ook een snoepautomaat op jouw werk? Breng ons in contact met de juiste persoon en indien de machine geplaatst mag worden ontvang jij van ons een doos Mars, Snickers of Twix om samen met jouw collega’s te delen.

https://cancomatic.nl/wp-content/uploads/2020/05/snoepautomaten-640x760.jpg
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Ik wil ook graag een gratis
snoepautomaat op het werk

Natuurlijk maken wij het liefst een afspraak om jullie te helpen met de juiste keuze, neem hiervoor via onderstaande button contact met ons op.
Automaat
CancomaticDe leverancier in de regio Twente en Salland
Cancomatic is al jaren een betrouwbare totaalleverancier op het gebied van koffie, thee, frisdrank- en snoepautomaten en bijbehorende producten.
Onze locatiesWaar kun je ons vinden?
locatie Cancomatic
Blijf in contactVolg ons nu ook op onze social media kanalen!
De nieuwste trends, leuke weetjes of nieuws voor in de koffiehoek?