De snelste koffie oplossingInstant koffie

Instantkoffie, ook wel oploskoffie genoemd is koffie in poedervorm. Het is een gemaksproduct, voor bedrijven waar snel veel koffie gezet moet worden. Want binnen een paar seconden heb jij een lekker kopje koffie.
Nieuwsgierig hoe dit werkt? lees dan verder.

Voordat je geniet van een heerlijk kopje koffie uit de koffiemachine gaat er een heel proces aan vooraf. Er wordt door de fabrikant een grote hoeveelheid sterke koffie gezet. Van deze koffie wordt door middel van een proces, genaamd het vriesdroog-proces al het vocht onttrokken op -40 graden Celsius. Zodoende blijft de koffie smaak behouden. De koffie wordt daarna verkruimeld en zo ontstaan de droge koffie korrels.

Het nadeel van dit proces is dat tijdens het bevriezen en later met het toevoegen van het warme water de deurbeleving van de koffie verloren gaat. Dit wordt tegenwoordig opgelost met het toevoegen van aroma’s waardoor je toch de beleving krijgt die jullie heerlijke kopje verdiend.

Nieuwsgierig naar de smaak en geur? Wij laten jullie graag deze koffievariant ervaren.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
De belangrijkste voor-en nadelen van de instant koffiemachine op het werk

Wat is jullie ideale
koffiemachine?

Om de juiste keuze te maken voor jullie koffiemachine op het werk, hieronder in 1 oogopslag de belangrijkste indicatoren voor instant koffiemachines.

Snelheid per kopje koffie

Met een instant koffiemachine zet u razendsnel een heerlijk kopje koffie van hoge kwaliteit.

Variatie mogelijkheden van de machine

De variatie mogelijkheden van instant koffie zijn qua smaak divers, qua koffie soorten is er tegenwoordig ook bijna alles mogelijk.

Schoonmaak & onderhoud

Een instant koffie machine vergt minder schoonmaak en onderhoud dan andere koffiemachines.

Smaak & geurbeleving van de koffie

De smaakbeleving is als de koffie van thuis, qua geur worden er tegenwoordig aroma's toegevoegd, waardoor de geurbeleving verbeterd.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Nu al een instant koffieautomaat vanaf?

€ 35,-*
per maand

*De vanaf prijzen van onze automaten zijn gebaseerd op de verkoopprijs gedeeld door een huurtermijn van 60 maanden. Bij deze prijs zit service, onderhoud en het verhelpen van storingen inbegrepen. We verwachten dan wel dat jullie ook de ingrediënten bij ons inkopen. Wil je extra opties, een andere termijn of liever de machine zelf kopen dat kan natuurlijk ook!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oplossing op maat.
instant
CancomaticDe leverancier in de regio Twente en Salland
Cancomatic is al jaren een betrouwbare totaalleverancier op het gebied van koffie, thee, frisdrank- en snoepautomaten en bijbehorende producten.
Onze locatiesWaar kun je ons vinden?
locatie Cancomatic
Blijf in contactVolg ons nu ook op onze social media kanalen!
De nieuwste trends, leuke weetjes of nieuws voor in de koffiehoek?