Barista kwaliteit koffie op het werkBonenkoffie

Volgens velen de lekkerste koffie op het werk. Met een bonenmachine haal je barista kwaliteit koffie naar je werkplek. Wij leveren niet alleen de beste bonen van Beukenhorst en Agust. Maar zorgen ook dat we jullie begeleiden en adviseren in de keus voor de beste bonenmachine voor jullie specifieke situatie. De combinatie van een goede machine, met de hoogste kwaliteit bonen zorgt uiteindelijk samen voor de beste geur en smaak beleving.

Voordat jij kan genieten van een heerlijk kopje bonen koffie heeft die boon een hele lange weg af gelegd.

Allereerst worden de bonen zorgvuldig geselecteerd door onze koffieleveranciers er zijn eigenlijk 2 belangrijke soorten bonen, dat zijn arabica en robusta bonen. De bonen worden ingekocht en er wordt een sample gestuurd, deze wordt gebrand en wordt geproefd of deze voldoet aan de kwaliteitsvoorwaarden. Wanneer dit akkoord is wordt de partij bonen opgestuurd. Wanneer deze aankomt word er weer een sample genomen en gebrand. Hier wordt uiteindelijk ook de melange gemaakt, dit wordt gedaan door het mengen van meerdere soorten bonen van uitstekende kwaliteit om een stabiele smaak te creëren.

Wanneer de juiste samenstelling is bepaald word deze in grotere hoeveelheden gebrand, leuk om te weten van elke kilo bonen 850 gram gebrande bonen over blijft. Wanneer ze zijn afgekoeld worden ze verpakt en afgeleverd in dozen bij Cancomatic. Wij zorgen er dan weer voor dat de heerlijkste vers gebrande bonen bij jullie in de koffiekast komen te liggen. Samen met de door ons geleverde machines, juiste afstemming van de maling en zettijd en de uitstekende kwaliteit bonen die we leveren van onze branders kunnen jullie genieten van een )h)eerlijke kop bonen koffie.

Bonen koffie is niet alleen maar koffie, maar ook een echte beleving!

Bonen koffie
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
De belangrijkste voor-en nadelen van de bonen koffiemachine op het werk

Wat is jullie ideale
koffiemachine?

Om de juiste keuze te maken voor jullie koffiemachine op het werk, hieronder in 1 oogopslag de belangrijkste indicatoren voor bonen koffiemachines.

Snelheid per kopje koffie

Bonen koffiemachines zetten doordat de bonen vers gemalen wordt een kopje koffie iets minder snel.
Gemiddeld duurt het zetten van één heerlijke koffie variatie tussen de 25 en 30 seconden.

Variatie mogelijkheden van de machine

Met een koffiemachine met bonen kan je met één druk op de knop alle mogelijke koffiespecialiteiten maken:
van café crème, espresso tot cappuccino en koffie verkeerd. Een latte macchiato is ook in een handomdraai gemaakt.

Schoonmaak & onderhoud

Een bonen machine dient dagelijks schoongemaakt te worden, tegenwoordig zitten er automatische reinigingsprogramma's op welke makkelijk te volgen zijn. Onze machines zijn van hoge kwaliteit en mits goed schoongemaakt vergen ze relatief weinig onderhoud.

Smaak & geurbeleving van de koffie

Deze volautomaat bonen machines worden ook wel de digitale Barista's genoemd.
Volgens velen is de smaak, geur en beleving met dit soort machines het best.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Nu al een bonen koffieautomaat vanaf:

€ 55,-*
per maand

*meer informatie over deze vanaf prijs?
De vanaf prijzen van onze automaten zijn gebaseerd op de verkoopprijs gedeeld door een huurtermijn van 60 maanden. Bij deze prijs zit service, onderhoud en het verhelpen van storingen inbegrepen. We verwachten dan wel dat jullie ook de ingrediënten bij ons inkopen. Wil je extra opties, een andere termijn of liever de machine zelf kopen dat kan natuurlijk ook!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oplossing op maat.
Bonen
CancomaticDe leverancier in de regio Twente en Salland
Cancomatic is al jaren een betrouwbare totaalleverancier op het gebied van koffie, thee, frisdrank- en snoepautomaten en bijbehorende producten.
Onze locatiesWaar kun je ons vinden?
locatie Cancomatic
Blijf in contactVolg ons nu ook op onze social media kanalen!
De nieuwste trends, leuke weetjes of nieuws voor in de koffiehoek?