De gezonde snack op het werk!

Fruitkisten

Fruit is gezond! Fruit op het werk zorgt voor positieve energie bij jullie medewerkers.
Fruit op het werk betaalt zich uit in een betere gezondheid van jullie medewerkers, productievere medewerkers en een goed gevoel!

Vanwege de toenemende vraag vanuit jullie als onze klant zijn wij bezig dit onderdeel verder aan het uitwerken. Zo zorgen we dat we in de korte toekomst voor elk bedrijf klein of groot, kantoor of productieomgeving de juiste kist met fruit op het werk kunnen bezorgen.

Fruitkist S

De fruitkist voor bedrijven met 4 tot 12 medewerkers

Fruitkist M

De fruitkist voor bedrijven met 10 tot 25 medewerkers

Fruitkist L

De fruitkist voor bedrijven met 25 tot 40 medewerkers

Fruitkist XL

De fruitkist voor bedrijven met 50 + medewerkers

De 1,5 meter economie.

Covid-19 zorgt voor veel nieuwe uitdagingen op productie- en/of kantoorlocaties. Wij zijn in staat om jullie te voorzien van een complete catering opstelling door het inzetten van onze automaten.

  1. Volwaardige F&B outlet, zonder personeel.
  2. Het optimaal gebruik maken van een beperkt aantal vierkante meters.
  3. 24/7 operationeel, aangevuld en beheerd door Cancomatic*.

* Volgens de richtlijnen van het RIVM.

24 uur per dag 7 dagen per week, tegen minimale kosten.

We merken al veel langer dat we in een 24 uurs economie leven, dit vergt ook aanpassingen op het gebied van bedrijfscatering. Met al 2 vendingmachines is er de mogelijkheid om een compleet assortiment bedrijfscatering aan te bieden, deze vorm van bedrijfscatering zorgt er voor dat er 24 uur per dag, 7 dagen per week producten beschikbaar zijn voor jullie kantoor- en productiemedewerkers. Tevens scheelt het in de kosten aangezien Cancomatic het beheer doet, geen derving, geen personeelskosten en een duurzame oplossing om het energieniveau en de tevredenheid van jullie medewerkers hoog te houden.

De gezonde schoolkantine.

Cancomatic helpt jullie school of kantine graag aan een certificering de gezonde kantine. Gezonde voeding en bewegen is al jaren een belangrijk topic. We zijn er allemaal mee bezig, want wie wil er nu niet fit en energiek zijn? Cancomatic wil jullie school of vereniging graag helpen met de bewustwording. Wij werken actief samen met Het Voedingscentrum en kunnen daarom jullie goed adviseren voor een aantrekkelijke presentatie van gezonde keuzes voor leerlingen, studenten of leden.

Payter

Waar komt ons fruit vandaan?

Onze vendingautomaten beschikken over een telemetriesysteem. Dit systeem registreert elke productbeweging. Hierdoor zijn wij instaat om een de voorraden in de vendingautomaat altijd op het juiste pijl te houden, en de kwaliteit van de (verse) producten te bewaken.

De meeste van onze vendingautomaten beschikken tegenwoordig ook over de mogelijkheid tot contactless te betalen.

  • Managementrapporten mogelijk indien gewenst
  • Mogelijkheid tot betalen met pin of telefoon
  • Mogelijkheid tot betalen met contant geld
  • Altijd de juiste voorraad door onze data analyses

Indien gewenst kunnen wij ook een cashless betaalsystemen van Payter installeren op jullie eigen vendingautomaat.

Waarom fruit op het werk?

Full-service vending

Bij deze totaaloplossing plaatsen wij, tegen een vooraf vastgesteld maandbedrag, één of meerdere warenautomaten zoals warme drank- food en/ of frisdrankautomaten bij jullie. Daarnaast nemen wij het totale beheer voor onze rekening zoals het voorraadbeheer, onderhoud en service. Tevens voorzien wij jullie van een management rapportage met het verbruik per automaat. Jullie hoeven alleen de dagelijkse en wekelijkse reiniging zelf uit te voeren.

Free vending service

Bij deze contractvorm koopt u één of meerdere warenautomaten zoals warme drank- food en/ of frisdrankautomaten tegen een sterk gereduceerde prijs. Het beheer van de automaten is voor eigen rekening. Wij leveren de benodigde ingrediënten/ producten. Deze zijn gemakkelijk te bestellen in onze webwinkel en worden op een gewenst tijdstip bij u “tot in het keukenkastje” afgeleverd.

Vanzelfsprekend zijn er tussenvormen mogelijk. Want Cancomatic levert graag voor iedere klant maatwerk!

https://cancomatic.nl/wp-content/uploads/2020/05/Martijn-van-Cancomatic.jpg

Nu al interesse in een gezonde fruitkist bezorgd door Cancomatic?

Willen jullie nu al graag een fruitkist op het werk ontvangen? Neem contact met ons op en we kijken naar een gezonde oplossing op maat voor jullie.
fruit
CancomaticDe leverancier in de regio Twente en Salland
Cancomatic is al jaren een betrouwbare totaalleverancier op het gebied van koffie, thee, frisdrank- en snoepautomaten en bijbehorende producten.
Onze locatiesWaar kun je ons vinden?
locatie Cancomatic
Blijf in contactVolg ons nu ook op onze social media kanalen!
De nieuwste trends, leuke weetjes of nieuws voor in de koffiehoek?