Comfymarkt

oktober 7, 2020by admin0
De naam zegt het al een comfortabele supermarkt maar dan mini binnen uw eigen bedrijfslocatie.

Als onderdeel van Cancomatic verkopen en beheren wij al meer dan 18 jaar vendingautomaten bij de meeste ook wel bekend als de snoepautomaat. Echter is er de afgelopen jaren veel veranderd en is de bekende snoepautomaat al lang niet meer een automaat waar alleen snoep uit verkocht wordt.

Snoep en frisdrankautomaten

Zo hebben wij tegenwoordig bij de meeste bedrijven combinatieautomaten staan. Hier zit zowel snoep, snacks als frisdrank in. Tevens leveren wij bij een aantal van onze klanten ook al jarenlang verse broodjes vanuit een vendingautomaat.

Covid en de bedrijfscateraar

Nu vanwege COVID merken we dat bedrijven steeds vaker vragen om verse broodjes en andere maaltijden toe te voegen in het assortiment van de vendingautomaten. Deze vraag komt voort uit het probleem dat een bedrijfscateraar maar een korte periode per dag aanwezig is. Terwijl bij veel productiebedrijven juist het aantal ploegen wordt uitgebreid om op veilige afstand te kunnen werken zonder dat dit ten koste gaat van de productie. Ook gaan we in de toekomst zien dat thuiswerken steeds vaker gaat voorkomen. Tevens zullen de standaard kantoortijden van 09:00 tot 17:00 uur steeds meer verdwijnen en kunnen medewerkers hun werktijden flexibeler indelen zowel thuis als op kantoor. Dit betekent dat binnen kantoren of bedrijfsverzamelgebouwen het niet meer rendabel is om te werken met een reguliere cateraar.

Daarom presenteren wij: Comfymarkt

Hierin hebben wij alle elementen welke we reeds al vele jaren met succes uitvoeren samengevoegd. Wat kan je van ons verwachten?

  • 24 uur per dag 7 dagen per week eten en drinken voor uw medewerkers
  • Weinig tot geen kosten voor u als eigenaar
  • Geen investering
  • Een “mini” winkel met alles wat uw medewerkers nodig hebben
  • De producten worden dagelijks vers aangevuld
  • Geen personeel, dus minimaal contact
  • Alles te betalen door middel van Cashless betalen
  • Geschikt voor kantoren, productiebedrijven, hotels, vakantieparken etc.

Het assortiment?

Bij het food assortiment kunt u denken aan: ontbijt, wraps, broodjes, avondmaaltijden, snoep, snacks, fruit, koeken, zuivel, frisdrank, energy drinks en natuurlijk verse koffie en thee. Natuurlijk kunnen we ook Non-food artikelen aanbieden vanuit de automaat zoals; opladers, oordopjes en office supplies.

Koffie op het werk

Wij leveren bij voorkeur koffie van Beukenhorst. Deze branderij uit Lichtenvoorde bestaat al sinds 1784. Samen met de koffiebranders van Beukenhorst en de juiste koffiemachine zorgen wij ervoor dat u en uw medewerkers kunnen genieten van het beste bakje koffie.

Want een gelukkige medewerker is voor ons een passie en voor uw bedrijf een winst! 

Graag maken we vrijblijvend een afspraak (dit kan natuurlijk digitaal) om te kijken welk concept goed bij uw bedrijf past.

Neem direct contact met ons op, wij vertellen je graag persoonlijk over de mogelijkheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CancomaticDe leverancier in de regio Twente en Salland
Cancomatic is al jaren een betrouwbare totaalleverancier op het gebied van koffie, thee, frisdrank- en snoepautomaten en bijbehorende producten.
Onze locatiesWaar kun je ons vinden?
locatie Cancomatic
Blijf in contactVolg ons nu ook op onze social media kanalen!
De nieuwste trends, leuke weetjes of nieuws voor in de koffiehoek?